Info & Kontakt

Information

 

Fjällvärlden erbjuder fantastiska möjligheter att njuta av fritidsaktiviteter ute i naturen. Om alla respekterar varandra, visar hänsyn, tänker på säkerheten och miljön kommer vi och alla andra även i fortsättningen få möjlighet att njuta av livet i fjällen. Vi har sammanställt information nedan som kan vara bra att tänka på när man vistas i fjällvärlden.

 

Tänk på säkerheten

Med rätt förberedelser blir vistelsen i fjällen mer njutbar och dessutom säkrare. Det gäller exempelvis att ha rätt utrustning, lämna färdmeddelande, rådfråga erfarna människor, kolla värdeprognoser och anpassa turen efter vädret. På Fjällsäkerhetsrådets hemsida, www.fjallsakerhetsradet.se finner du massa tips för att göra din vistelse i fjällen säkrare.

 

Respektera rennäringen

Vi ber er visa hänsyn till rennäringen och respektera skoterförbudsområden. Information om tillfälliga skoterförbudsområden finns på Arjeplogs kommuns hemsida, www.arjeplog.se. Vi uppdaterar också på Tjärnbergs Facebooksida.

 

Ta vara på miljön

Tänk på miljön när vi vistas i fjällen. Lämna inte sopor eller onödiga spår efter er så att även kommande generationer kan njuta av fjällvärlden precis som vi!

 

Vi hoppas att ni får en trevlig vistelse! 

Styrelsen

 

Här finner du Tjärnbergs skoterklubbs styrelse, kontaktuppgifter och klubbens olika dokument. Tveka inte att ta kontakt med oss om det är något du funderar på!

Om Tjärnbergs skoterklubb

Hilding Andersson

Ordförande

+46 (0) 961-61535

Om Tjärnbergs skoterklubb

Annica Gustavsson

Sekreterare

annicagu59@hotmail.com

Om Tjärnbergs skoterklubb

Per Christian Jacobsen

Vice ordförande

kikken361@hotmail.com

Om Tjärnbergs skoterklubb

Stefan Andersson

Ungdomsrepresentant

stefan.andersson@tjarnberg.se

  • Rolf Markström, styrelseledamot 
  • Robert Cortinovis och Marianne Hunstad, revisorer 
  • André Hunstad och Micael Nyman, revisorssuppleanter 

Kontakta oss

 

Har du en fråga? Konakta någon i styrelsen eller använd detta formulär: