| Start | Aktuellt | BilderOm klubben | Styrelsen | Länkar | Kontakta oss |

Om hemsidan

Medlemskap

Genom att bli medlem stöttar du vår verksamhet och genom det bidrar till att vi alla får en bra kvalitet på skoterlederna, en säker märkning av skoterlederna till/från Tjärnberg och en behaglig upplevelse i naturen.

För att kunna bibehålla en låg medlemsavgift och samtidigt uppdatera utrustning, anordna aktiviteter är det önskvärt att så många som möjligt kan bidra med en liten avgift.

Klubbens aktiviteter är anpassade så att alla kan delta, sommar som vinter.

Säsongen börjar med en helg på hösten. Då samlas frivilliga för buskhuggning och genomgång av skyltmaterial och utrustning. Efter utfört dagsverke avslutar vi med gemensam middag.

Våren 2010 anordnade vi våraktiviteter och lekar för barn och ungdomar. Bland annat skidtävlingar, korvgrillning med mera. Vi avslutar säsongen med majbrasa där klubben står för mat och dryck.

Hur blir man medlem och vad kostar det?

Medlemsavgift per år är 150 kronor/enskild vuxen (16 år), 300 kronor/familj. Gör så här:

• Svenska medlemmar: kontakta klubbens sekreterare Annica Gustavsson, e-post: annicagu59@hotmail.com Uppgifterna vi behöver är namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Skriv även i mailet om ni betalat in avgiften via bankgiro (5027-9876) eller önskar faktura.
  • Norska medlemmar: kontakta vice ordförande (och norsk kontaktperson) Per-Christian ”Kikken” Jacobsen, e-post: kikken361@hotmail.com så får ni information om hur ni går vidare.
  • Det går även bra att meddela intresse för medlemskap när ni är i Tjärnberg.