| Start | Aktuellt | Bilder | Om klubben | Styrelsen | Länkar | Kontakta oss |

2012

2011

2010

2009

Aktuellt - Arkiv 2011

Skoterkörning på nyårsafton

Här kommer några bilder tagna kring Tjärnberg på nyårsafton. :)


En skotertur upp efter fjällvägen

Här kommer några bilder tagna från en skotertur upp efter fjällvägen i Tjärnberg. Bilderna är tagna på söndag, den 11 december. Nere vid restaurangen var det -20, men det var troligen mycket varmare där uppe. Väl uppe på toppen sken solen som ni kan se.


Ta SKOTERFÖRARBEVIS/ SCOOTERLAPPEN i Tjärnberg!

Tjärnbergs Skoterklubb anordnar för andra året i rad kurs för skoterförarbevis.
Kursen avhålls i Tjärnberg 4-5 februari 2012 och kommer att ledas av Dick Andersson och Agneta Boman, Piteå.
Kostnad enligt nedan:
1900 kronor kursavgift
100 kronor avgift för lokalhyra
250 kronor provavgift
För dem som inte har egen skoter tillkommer en avgift på 200 kronor.

Anmälan om deltagande senast 15 december 2011 till Stine Hunstad:
Stine.Hunstad@sas.no telefon:+4791313553

OBS! Norska deltagare måste ansöka om samordningsnummer (svenskt personnummer). Den ansökan måste skickas in så fort som möjligt. Länk till blanketten:
http://www.skatteverket.se/foretagsorganisationer/blanketterbroschyrer/blanketter/
Ta kopia på giltigt pass och bifoga den ifyllda blanketten.


Julbyntning inför årets julbord!

Här kommer några bilder från de senaste dagarnas julpynting inför årets julbord.


Årets först snö är nu här!

Morgonen den 7:e oktober låg det ett tunt snötäcke på gräsmattorna, så nu är årets första snö kommit. Snart är vintern här! :)


Så var det då dags med den årliga SURSTRÖMMINGSFESTEN/ HÖSTUPPTAKTEN

Den 17/9 klockan 11.00 samlas vi i Tjärnberg för att förbereda vintern genom att tillsammans hugga ruskor till stakning av lederna. Kl 18.00 äter vi tillsammans i ”puben”. Skoterklubben bjuder på surströmming och grillad karré för den som så önskar. Alla typer av instrument och allsånger är tillåtna. Väl mött i Tjärnberg!!

Med vänlig hälsning

Styrelsen i Tjärnbergs Skoterklubb
/Annica Gustavsson (sekreterare)


Påsk 2011 i Tjärnberg!!

Nu äntligen är påskalbumet färdigt. I detta album hittar du massvis med bilder från påsken 2011 i Tjärnberg. Bilderna är från veckan före påsk och påskhelgen. Du får mer än gärna skicka in dina egna bilder från påsken, så lägger jag upp dom här på hemsidan. Läs mer om hur du skickar in bilder här.


Protokoll och verksemhetsberättelser

Nu finns protokollet från årsmötet 2011 samt verksamhetsberättelsen från 2010 uppe här på hemsidan. Klicka på länken nedan för att hitta dit:

www.tjarnbergs-sk.se/omklubben/protokoll.html


Skoterbrand i Arjeplog

I fredags började en skoter brinna vid Rappatjärn, inte så långt från Arjeplog. Branden försöktes släckas med snö, men det misslyckades då bensintanken tog eld. Räddningstjänsten kallades till platsen och släckte skotern, som blev totalförstörd.


Välkommen till Tjärnbergs skoterklubbs ÅRSMÖTE 2011

Vi hälsar nya och gamla medlemmar hjärtligt välkomna till årets årsmöte. Mötet kommer att hållas den 16 april 2011 klockan 18.00 i samlingslokalen (Puben) i Tjärnberg. Här hittar du dagordningen.


Skotertur till restaurangnen i Vuoggatjålme

Här kommer några bilder som visar en skotertur till Vuoggatjålme för att kolla in den nyinvigda restaurangen.


Nya skyltar på plats

Nu är två nya skyltar uppe med adressen till vår hemsida, så att förbipasserande ska få vetskap om klubbens hemsida.


Jäckvik skoterförening satsar stort!

Efter ett stort arbete och engagemang av medlemmarna i Jäckviks skoterförening och sponsorer mfl har nu de nu köpt in en helt ny pistmaskin. Pistmaskinen tillsammans med den tillhörande sladden innebär att skoterleder och skidspår runt Jäckvik kommer att hålla högsta möjliga kvalité.

Detta innebär att skoter-körandet tas till en helt ny nivå, den nya pistmaskinen och sladden var allt ifrån gratis och ska såklart finansieras på ett eller annat vis. Skoterföreningen har valt att införa betalleder, vilket åsikterna går isär om...


Hemsidan är nu uppdaterad!

Ett STORT tacka Annica Gustavsson och Per Christian ”Kikken” Jacobsen för deras hjälp med att få klart "Om klubben" sidan, som du nu hittar i menyn längs upp på sidan. Vi har nu fått svar på frågor som ofta ställs, såsom "När bildades klubben?" och "Vad har ni för visioner?". Vi har även fått ihop en sida som heter "Bli medlem" där vi beskriver hur och varför man ska gå med i Tjärnbergs skoterklubb.


Ski Doo vs Arctic Cat

Ski Doo mot Arctic Cat, de är just vad dessa bilder visar. Skoterturen genomfördes en lördag i februari. Det var finväder hela dagen och med på turen var två Ski Doo och två Arctic Cat. Det var mycket pudersnö, och alltså helt perfekta förhållanden för att bara leka sig fram i snön. Under dagen blev det såklart många fastkörningar, och flera träd fick sätta livet till.


Norrsken över Tjärnberg

Här kommer några bilder på det magiska norrskenet som svepte sig över Tjärnberg fredagen den 11 mars 2011. Norrskenet var riktigt starkt och varade från skymningen och hela natten.


Pistmaskin genom isen!

I fredags gick Jäckviks skoterklubbs alldeles nya pistmaskin genom isen inte så långt från Tjärnberg. Hjälp kom från både Tjärnbergs skoterklubb och Polcirkelns skoterklubb och tillslut lyckades man få upp maskinen.


Oskar leker i pudersnön

Här kommer några härliga bilder på Oskar Andersson som är tagna i början av februari. Bilderna är tagna just ovanför Tjärnberg. Det var rätt så kallt men mycket härlig pudersnö :)


En snöig helg med många härliga fastkörningar

Helgen den 4 - 6 februari blev en helg med många fastkörningar. Det var enormt mycket lössnö så det var rätt så kämpigt...


Bilder från en riktigt härlig helg i Tjärnberg

Helgen den 21 till 23 januari var det en riktigt härlig helg i Tjärnberg. Solen visade sig, det var bara någon minusgrad och massor med lössnö.


En skotertur i nysnön

Här kommer några snöiga bilder från jullovet början av januari. Bilderna är tagna lite norr om Tjärnberg.


Älg genom isen

I tisdags (Den 11 januari 2011) fick räddningstjänsten i Arjeplog rycka ut för att rädda en älgko som gått genom isen i Vaukaselet i centrala Arjeplog. De var några elever på Hornavanskolan som först upptäckte en kalv gående på isen. Kort därefter kom älgkon, som plötsligt gick genom isen. Polis larmades och kort därefter kom räddningstjänsten. De tog först en båt en bit och sedan gick de försiktig på isen fram till älgkon som låg i vaken och kämpade för sitt liv. Räddningstjänsten började att såga upp en ränna som gick in mot Hönsholmen för att kunna rädda älgen. Tyvärr tog detta arbete lite för lång tid så älgen dog så fort de lyckts få upp den på isen.


Nyheter på hemsidan

Det har nu kommit en hel del nya funktioner här på hemsidan. För att lättare kunna förstå och använda de nya funktionerna finns här en liten guide. O.B.S Det är bara nya sidor från och med nu som kommer att ha alla dessa fuktioner. Några exempel på de nya fuktionerna ser du uppe hörnet.


Letar du efter äldre nyheter? I vårt nyhetsakriv finner du alla våra nyheter, grupperade efter år. Välj år nedan för att komma till nyhetsarkivet.

2012

2011

2010

2009

Senaste nytt på facebook:

 Senaste bilderna:


 
|| Cookies || Tjärnbergs Skoterklubb || Kontakta oss || Logga in ||